Hirdetés

fegyver.lap.hu / Játék-fegyverek, fegyveres játékok

Játék-fegyverek, fegyveres játékok

Online lövöldözős és katonás játékok találhatók meg oldalunkon, melyek közül mindegyik ingyenesen játszható. Nálunk csakis a legjobb játékok kerülhetnek fel az oldalra, így biztos lehetsz benne, hogy minden nálunk kipróbálható játék remek szórakozást nyújt majd. Látogass el hozzánk bátran és próbáld ki a legjobb lövöldözős játékokat.

A lasertag egy csapatépítő akciójáték, amely a paintballal ellentétben nem fájdalmas, viszont annál sokkal látványosabb. A lézerharc más néven igen elterjedt játék a nyugaton. Több filmben és sorozatban is láthattad már. Lasertag pályánkat Budapesten a Corvin negyedben, Szentendrén és Komáromban találhatod. Bővebb infó: www.lezerharc.hu

Élethű harcot keresel? Megtaláltad! Ez a paintball. A festékgolyóknak köszönhetően érzed, ha meglőnek, így igazán izgalmassá válik a játék. Szentendrei pályánkon a volt szovjet laktanyában kialakítottunk többféle pályát, ahol kipróbálhatod magad és végre te lehetsz Chuck Norris. A részletekért látogasd meg weboldalunkat!

Minden olyan információt megtalálható az oldalunkon ami az Airsoft fegyverek típusaival, használatával, beszerzésével kapcsolatos.

Magyarország egyetlen valódi lasertag játéka!

Taktikai házunkban az izgalmas, váratlan fordulatokkal teli helyzetekben, nem árt a gyors helyzetfelismerő képesség, a nyugodt, higgadt magatartás, a jó problémamegoldó készség.

1200 m2, 2 szint, UV, profi hang és fényhatások!

Tankos Játékok

Kattints és játsz!

Airsoft játékok, rendezvényszervezés, fegyverbérlés

Hódmezővásárhely

P3Modell 1:16-os mértetarányú távirányítású tankok oldala

A 21. század harcászati jtéka

Paintball hírek, cikkek, eseménynaptár

Meghatározás:

Fegyverek, szűkebb és tágabb értelemben vett hadi-, vadász-, sport- és önvédelmi eszközök.

Fegyverek, szűkebb és tágabb értelemben vett hadi-, vadász-, sport- és önvédelmi eszközök.

Szponzorált hirdetések

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Játék-fegyverek, fegyveres játékok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés